Over Pietermaai

Eten & Drinken

Curaçao is met zijn meer dan 50 nationaliteiten een culturele smeltkroes, en dat proeft u terug in het culinaire aanbod. Van betaalbare lokale ‘krioyo’ eethuisjes tot mondaine brasseries en sushibars, alles is er. In de directe omgeving van Pietermaai Boutique Hotel vindt u restaurant/lounge/café Mundo Bizarro, dat in een sfeervol Latijns retro-interieur heerlijke cocktails en betaalbare doch tongstrelende gerechten serveert. Bij Ginger geniet u van de pittige Aziatisch-Caribische keuken, en bij Kome toveren creatieve topchefs fusion-hoogstandjes uit de wereldkeuken op tafel. Saint Tropez Oceanclub ademt met zijn strakke design en elegante keuken een Frans jetset-gevoel.

Dit is slechts een kleine selectie van het aanbod op loopafstand. Klik voor meer informatie op deze link (www.pietermaaidistrict.com)

Als de zon ondergaat stijgt bij Miles Jazz Café en 27 Bar & Terrace de livemuziek tot grote hoogten. Miles is een intieme jazzclub waar lokale virtuozen en – verrassend regelmatig – internationale grootheden te zien zijn, terwijl 27 een roerige rocktempel is. Op enkele passen van Pietermaai Boutique Hotel zit het knusse Blue Bird Café, waar het vaak tot diep in de kleine uurtjes gezellig is.

Wie op Curaçao dorst heeft of de dansschoenen aan wil trekken zit overigens altijd goed. Van een whisky op bachataklanken bij een van de zo’n duizend lokale snèks tot springen op ’s werelds bekendste EDM-dj’s op het strand, dit eiland staat garant voor ‘never a dull moment’.