Over Pietermaai

Pietermaai is een historische Caribische stadswijk in opkomst, waar karakteristieke monumenten in oude glorie hersteld zijn, waar artiesten, studenten en vooruitstrevende ondernemers het straatbeeld bepalen en waar gegeten, gedronken, gedanst en genoten wordt. Pietermaai is zowel heerlijk laid-back als verrassend dynamisch.

Hier ontmoet u de locals en avonturiers, de levensgenieters en excentriekelingen. Hier ziet u de bankdirecteur naast de autowasser aan de bar zitten, terwijl Cubaanse sigarenrook opstijgt op de klanken van jazz, soul en salsa. Hier leeft Curaçao ten volste, in een sfeer van romantiek, historie en het verlangen naar nieuwe ontdekkingen.

Ontdek het eiland Curaçao

Droomt u van witte stranden, palmbomen, zwemmen met dolfijnen en schildpadden, kleurrijk winkelen? Het kan allemaal op Curaçao. Het eiland biedt u talloze mogelijkheden voor een rustvakantie of een ontdekkingsreis. Dushi Korsou is een zin dat u nog lang zal bijblijven na een verblijf in de Caraïben.

Tropisch genieten
Naast diverse activiteiten kunt u genieten van historie, cultuur, natuur en typerende architectuur.

Trips & Excursies
Ga mee op ontdekking door Curaçao! U kunt bij de receptie van Pietermaai Boutique Hotel verschillende kortingen krijgen voor bijvoorbeeld autohuur, duikles, museum bezoek en diversen.

customsectionimage